Logo vulpo

Hotel – Restaurant OTUS in wetteren

is het nieuwe logement gelegen in het middelpunt tussen de steden Gent, Aalst, Lokeren en Zottegem en hun respectieve handelscentra. Dit hotel-restaurant is makkelijk bereikbaar, dankzij zijn ligging vlakbij de E40. Het is een plaats waar zowel voor de reizende zakenman als voor de genietende (wieler)toerist een aangenaam verblijf gekoppeld wordt aan gastronomie.

OTUS is synoniem voor rust, voor degelijkheid en culinair genot.

De kamers

Het hotel heeft een capaciteit van 22 aangename kamers met alle nieuwste voorzieningen op technologisch vlak. OTUS beschikt bovendien over een ondergrondse parking, met volledig uitgeruste fietsenberging, zodat de wielertoerist vanuit ´De Poort van de Vlaamse Ardennen´ de omgeving kan verkennen.

Op de eerste verdieping is gekozen voor stijlvolle kamers die alle moderne faciliteiten aan zakenmensen en toeristen bieden. Er zijn twee familiekamers, met een extra bed. Op de tweede verdieping zijn luxueuze klassieke kamers gecreëerd, waarin met oog voor detail alle extra ruimte goed benut wordt, van bijkomende kastjes tot een leuke zithoek. Elke kamer beschikt over een LCD–televisie, draadloos en bedraad internet, een ruim bureau, een eigentijdse badkamer, en vooral knusse malse bedden om in weg te dromen. De verschillende kamers hebben elk een eigen elan. Bovendien zijn alle kamers voor zowel single als dubbel gebruik uitgerust.

Ons uitgebreid ontbijtbuffet is vanzelfsprekend steeds in de prijs inbegrepen.

De zalen

Hotel OTUS beschikt over enkele modulaire zaaltjes die hetzij als vergaderzaal, hetzij als kleine feestzaal dienst kunnen doen. De uitermate functioneel ingerichte, en met de nieuwste technieken uitgeruste vergaderzalen kunnen in een mum van tijd omgevormd worden tot een feestzaal van bijna 100m² voor al uw evenementen, feestjes en andere gelegenheden.

De keuken

OTUS heeft zich van bij aanvang verrijkt met een geweldige kok en groeit dan ook vast en zeker op korte termijn uit tot een symbool van culinaire hoogstand voor de ruime Wetterse omgeving.

Het is ongetwijfeld aangenaam zakendoen in een restaurant waarvan u weet dat uw partners smaakvol zullen genieten en waar zij bovendien – dankzij onze strategische ligging – makkelijk geraken.

Een heerlijke lunch of een gezellig diner, samen met vrienden of uw gasten proeven van gerechten klaargemaakt met dagverse producten, en dankzij puur vakmanschap verwerkt tot een heerlijke maaltijd: dat is restaurant OTUS.

U laten genieten van de hoogstaande kwaliteit van alle gerechten die onze ultramoderne keuken verlaten: dat is wat wij graag voor u doen...