Wildseizoen @ OTUS

Apertiefsuggestie

Winter Breeze (cassis, cointreau en cava)     7,00 €

Voorgerechtjes

Trio van wildpaté met ajuinconfituur en toast  16,00 €

Suggestiewijntje : Chiaccianoci  (per glas)    5,00 €

Carpaccio van hert  17,00 €

Hoofdgerechten

Van 16 oktober tot 5 november

Ragout van hert met amandelkroketjes   26,00 €

Gebakken hazenrugfilet met crème van knolselder

veenbessensaus en groentengratin  32,00 €

Van 6 november tot 26 november

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen  26,00 €

Gekarameliseerde fazant met herfstgarnituur en

fine champagnesaus  32,00 €

Van 27 november tot 23 december

Gegrilde hertenfilet met gratin, wintergarnituur en thijmsaus  29,00 €

Mix grill van wild met rode wijnsaus, gebakken oesterzwammen

crème van butternut en tarte tatin van wintergroenten  32,00 €

Wijnsuggestie bij wild

Terra Noble Carignan Gran Reserva   35,00 €