Apertiefsuggestie
Winter Breeze (cassis, cointreau en cava) 7,00 €
Voorgerechtjes
Trio van wildpaté met ajuinconfituur en toast 16,00 €
Suggestiewijntje : Chiaccianoci (per glas) 5,00 €
Carpaccio van hert 17,00 €
Hoofdgerechten
Van 16 oktober tot 5 november
Ragout van hert met amandelkroketjes 26,00 €
Gebakken hazenrugfilet met crème van knolselder
veenbessensaus en groentengratin 32,00 €
Van 6 november tot 26 november
Stoofpotje van everzwijn met bosbessen 26,00 €
Gekarameliseerde fazant met herfstgarnituur en
fine champagnesaus 32,00 €
Van 27 november tot 23 december
Gegrilde hertenfilet met gratin, wintergarnituur en thijmsaus 29,00 €
Mix grill van wild met rode wijnsaus, gebakken oesterzwammen
crème van butternut en tarte tatin van wintergroenten 32,00 €
Wijnsuggestie bij wild
Terra Noble Carignan Gran Reserva 35,00 €